Kies jouw taal:

Treed binnen

in een wereld vol spectaculaire bieren...

...waar hopbellen en mout tot leven komen en traditie verweven wordt met durf en lef. Waar je vertrekt met betoverende smaken.

Deze show startte een aantal jaren geleden toen circusartiesten Tim en Bert jongleerden met hun droom om te brouwen. En zie! Het onmogelijke werd werkelijkheid! Hier zit magie en bevlogenheid in elke slok.

Kom dat zien,

aanschouw de Circus Brouwerij!

Waar smaak geen grenzen kent en het spektakel nooit eindigt... Deze buitengewone brouwerij probeert een nieuwe betekenis te geven aan de kunst van het brouwen. We nemen je mee op een onvergetelijke reis door wonderlijke smaken en dromen. We openen elke vrijdag onze taproom van 15u-22u. In juli en augustus gooien we daar ook nog zondag bij van 14u tot 20u.

De jongleur presenteert

Circus Session IPA

Circus Session IPA is de eerste in een reeks spectaculaire brouwsels van Circus – helemaal tot uw dienst voor entertainment en plezier.

Klaar voor een ongelooflijke smaakervaring ? Betoverende fruitige aroma’s en het speelse karakter laten je verbluft achter. Of je nu op zoek bent naar een moment van genot of een moment om te vieren, Circus Session IPA tilt de zintuigen naar ongekende hoogten.

HOPSOORTEN: Hallertau Mittelfruh, Amarillo, Citra, Simcoe & Mosaïc.

Bierstijl

Session IPA

Uitzicht

Licht troebel

Aroma

• Volmondig maar verfrissend
• Zacht en fruitig
• Complex maar eenvoudig

De Tijgerin Presenteert

Circus Saison

Circus Saison temt geen enkele verwachting; dit heerlijk blonde bier flirt met bitterheid en kruidigheid.
Het beste toegangsticket om snel je dorst te lessen, een oase voor dorstige zielen. Klaar voor Circus Saison?

HOPSOORTEN: Magnum, 7784, Cascade
HOUDBAARHEID: 2 jaar

Bierstijl

Saison

Uitzicht

Troebel blond

Aroma

• Verfrissende citrustoetsen
• Subtiele bitterheid
• Fruitige afsluiter

De kruidenmeester presenteert

Circus Herb Tripel

Circus Herb Tripel is – u raadt het nooit – een fijne kruidentripel, uniek in zijn soort. Een gouden elixir met de betoverende kracht van een stevige tripel.

Het bier verenigt zeven zorgvuldig geselecteerde kruiden, samen een ware symfonie van smaken. Uw perfecte metgezel voor culinaire avonturen. Een ware smaaksensatie zoals u bier nog nooit proefde, spectaculair van begin tot eind. Tip: na een jaar is dit bier op zijn best!

HOPSOORTEN: Brewers gold, Northern brewer & Saaz
HOUDBAARHEID: 3 jaar (it's magic!)

Bierstijl

-Not Your Average- Tripel

Uitzicht

Goudblond

Aroma

• Kruidig
• Volmondig
• Milde bitterheid

Waar zijn Circus bieren te koop?

Wil je graag dit heerlijk Circus bier proeven? Ontdek in welke horecazaken en supermarkten ons bier geschonken wordt. Of bestel het Circus bier rechtstreeks bij ons en kom het afhalen in de brouwerij.

Meer weten over ons?

Heb je een vraag over Circus Brouwerij? Of wil je graag Circus bier schenken in jouw horecazaak? Neem dan contact met ons op.