Kies jouw taal:
Blog
|
26 oktober 2023

Winters coming

"Winters Coming: Ontdek Circus Winter Ale van De Circus Brouwerij!" kondigt de komst aan van de Circus Winter Ale, een creatie van De Circus Brouwerij, gekenmerkt door de unieke smaken van peperkoek en kruiden. Met een indrukwekkend alcoholpercentage van 10% belooft deze winterdrank een rijke en onvergetelijke ervaring, perfect om koude winteravonden op te warmen.

Beste bierliefhebbers,

Nu de dagen korter worden en de winter langzaam zijn intrede doet, hebben we bij De Circus Brouwerij iets bijzonders voor jullie in petto. Maak je klaar om de kou te trotseren en jezelf te verwarmen met onze nieuwste creatie: de Circus Winter Ale!

Deze betoverende winterdrank van De Circus Brouwerij is doordrenkt met de unieke smaken van peperkoek en een mix van kruiden die je zintuigen betovert zodra je de eerste slok neemt. Onze Circus Winter Ale staat garant voor een onvergetelijke ervaring met zijn rijke, kruidige aroma's en het subtiele vleugje peperkoek. Met een indrukwekkend alcoholpercentage van 10% is dit niet zomaar een bier; het is een krachtige metgezel om je door de koude winteravonden te loodsen.

Onze brouwers hebben met passie en toewijding gewerkt aan dit meesterwerk, en we kunnen niet wachten om het met jullie te delen. Bereid je voor op een smaakexplosie die je smaakpapillen zal verrassen en je hart zal verwarmen.

Blijf onze blog volgen voor meer updates over de lancering van onze Circus Winter Ale. Winter is coming, en wij hebben het perfecte bier om je op te warmen!

Proost,

Het Team van De Circus Brouwerij